Jo sóc la Paula Mayench

Portada llibre "Jo soc la Paula Mayench"

Jo sóc la Paula Mayench

Mentre el meu cap es baralla per si ho he de fer o no, els seus llavis carnosos recolzen sobre els meus. La seva llengua calenta entra amb facilitat dins la meva boca i m’entra un calfred en notar el metall del seu pírcing. És tan excitant tot plegat, que mentre li magrejo els pits, amb la meva llengua no paro de buscar aquella boleta que em té extasiada.


“…Sóc la Paula. La Paula Mayench. La noia més admirada per moltes persones, sobretot pels nois. Mai m’he penedit del que he fet o he dit. Sóc així, directa, de vegades impertinent, però amb la certesa que ho puc controlar tot, i fer anar a la gent per on jo vulgui…”.

Així és com es defineix la Paula, una noia consentida, que no l’interessa ni les opinions ni els sentiments dels altres, arribant a fer mal a la gent que l’envolta i, fins i tot, a ella mateixa.

Però de vegades, algunes accions, poden portar-la en alguna situació que ella no pot controlar…

Sabrà sortir-n’hi i arribar a aconseguir el que realment vol?

Any de publicació: 2019

Idioma: Català

Altres llibres de la trilogia

Portada llibre "Records d'amisat"
Portada llibre "Temptacions"


Opinions del llibre Jo sóc la Paula Mayench dels meus lectors

Llibre que et fa veure que la imatge que a vegades volen donar les persones és molt diferent a la que és realment. I tanca de manera molt interessant aquesta gran trilogia. 

Anna Montseny


Altres llibres de la Joanna

Aina

Portada llibre Aina